Павло Розенко відвідав Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів

1 18 5 11313 thumb 2. павло розенко

  1 18 5 11313 thumb 115 травня у рамках своєї робочої поїздки до Херсонської області Міністр соціальної політики України Павло Розенко відвідав обласний Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Спеціалісти закладу здійснюють ряд заходів, спрямованих на розвиток та коригування порушень розвитку дитини-інваліда з тяжкими фізичними та психічними вадами, навчання її основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей.

Головним завданням Центру є створення передумов для інтеграції у суспільство без відриву її від сім’ї з залученням до участі у реабілітаційному процесі батьків, інших членів сім’ї дитини.

Павло Розенко разом із головою облдержадміністрації Андрієм Путіловим познайомився із робочим процесом закладу, поспілкувався з керівництвом, провідними спеціалістами.

«Центри, які допомагають дітям-інвалідам стати повноцінною частиною суспільства, на вагу золота. І ми дуже вдячні керівництву закладу за те, що попри важку економічну ситуацію в країні, вони знаходять можливість допомагати багатьом сім’ям та розвивати власний потенціал» – зауважив Павло Розенко.

Офіційний сайт херсонської обласної державної адміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*