Навчання – запорука професійної реабілітації

1 23 5 PM45image002 2. особливими потребами, реабілітації, інвалідів

  1 23 5 PM45image002 119 травня в Запорізькому міському центрі зайнятості відбувся семінар для осіб з особливими потребами. Мета заходу – інформування інвалідів про можливості отримання послуг з професійної реабілітації, ознайомлення зі змінами чинного законодавства. У заході взяли участь: заступник директора Запорізького міського центру зайнятості, Запорізького обласного центру професійної реабілітації інвалідів, Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, представники Запорізького обласного центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району, більше 50 інвалідів з числа зареєстрованих безробітних центрів зайнятості м.Запоріжжя.

Під час проведення семінару анонсовано актуальні питання забезпечення зайнятості та соціальної адаптації зазначеної категорії громадян. Зокрема – організація навчання осіб з особливими потребами на базі центру професійної реабілітації інвалідів та за рахунок Фонду соціального захисту інвалідів. За допомогою відеофільму запрошені громадяни змогли наживо побачити Запорізький обласний центр професійної реабілітації інвалідів, умови проживання та навчання, інтерв’ю його слухачів.

Широкого обговорення в цільовій аудиторії набули питання фінансової допомоги інвалідам відповідно до діючих державних програм та законодавства та організація санаторно-курортного лікування, забезпечення технічними засобами реабілітації. Також під час заходу значна увага приділялась законодавчим нормам у сфері соціального захисту громадян з особливими потребами.

Запорізький МЦЗ

Запорізький обласний центр зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*