Центру «Джерело життя» – 14 років

1 24 3 13241665 1162349383809226 676767397 o 2. джерело життя

  1 24 3 13241665 1162349383809226 676767397 o 1

«Прийдіть до Мене усі струджені і обтяжені, і Я заспокою вас», – так сказав Господь наш Іісус Христос, а ще на сторінках Євангелія є і одна з настанов Спасителя – «що зробили ви одному з малих цих – Мені в зробили».

Тому служіння тим, хто потребує особливої уваги і допомоги завжди було одним із головних у церковному житті. З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, у Волинській єпархії соціальне служіння таким людям здійснюється на належному рівні, налагоджена співпраця із організаціями, що об’єднують тих, хто є обділений у певних можливостях цього земного життя.

Своєю чергою, 14 років тому у Луцьку був заснований обласний молодіжний Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», який дійсно став джерелом суттєво іншого, насиченого і повного радості життя для людей із обмеженими можливостями та особливими потребами.

З перших років існування цієї установи, Волинська єпархія, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, налагодила плідну співпрацю із Центром «Джерело життя». «Джерелятами» духовно опікуються священнослужителі, їх відвідують студенти ВДС та православна молодь. Кожного літа учасники центру відпочивають у таборі «Стежина добра».

Отож 17 травня, в день 14-ї річниці існування цього Центру, у гості до «джерельчан» завітали речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, голова єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрей Петро Базюк, який духовно опікується Центром «Джерело життя», а також голова єпархіального відділу Місія соціальної допомоги дітям Олег Редько.

Вони привітали учасників Центру із річницею, переказали благословення і вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла. Отці Валентин і Петро, та Олег Редко заспівали «джерелятам» та їх педагогам Многоліття та презентували святковий торт.

Волинська єпархія +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*