Відкриття центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Іскорка»

1 02 4 otkrisk01 1 2. реабілітації

 1 02 4 otkrisk01 1

31.08.2016 — 31 серпня в м.Авдіївка відбулася знакова подія. Після ремонту, що тривав 1,5 року, свої двері відкрив центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Іскорка».

В 2014 році, коли розпочалися бойові дії, будівля «Іскорки» зазнала значних пошкоджень. Перед керівництвом центру постало питання: «Як працювати далі? Що буде з вихованцями центру?»

Але колектив «Іскорки» не склав руки. Завдяки самовідданій роботі працівників центру, допомозі міської влади, волонтерів, були проведені ремонтні роботи, відновлено приміщення. І сьогодні центр соціальної реабілітації знову зустрів своїх вихованців.

На відкритті були присутні міський голова Ю.О.Черкасов, керівник військово- цивільної адміністрації м.Авдіївка, полковник П.В.Малихін, начальник управління праці та соціального захисту населення В.А.Білоконь. Керівництво міста подякувало колективу «Іскорки» за їхню роботу, за те, що навіть у складні часи працівники не залишили своїх вихованців.

Вихованцям центру соціальної реабілітації були надані солодкі подарунки, а також своїм виступом їх порадували учні музичної школи.

 1 02 4 otkrisk02 2

 1 02 4 otkrisk03 3

Офіційний сайт Авдіївської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*