Проведено засідання Координаційної ради Трастового фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції

1 03 8 5441287 2. реабілітації, інвалідів

 1 03 8 5441287 1У приміщенні Мінсоцполітики 27 вересня 2016 року під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції С. Устименка відбулося чергове засідання Координаційної ради Трастового фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції.

У засіданні Координаційної ради прийняли участь менеджер Трастових фондів НАТО пан Фредерік Пежо, представники Офісу NSPA в Україні, представники Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби України у справах ветеранів та учасників антитерористичної операції, Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів „Інваспорт”, Національного комітету спорту інвалідів України, Національної асамблеї інвалідів України, представники громадських організацій.

На засіданні були розглянуті нагальні потреби реабілітації українських військовослужбовців та розглянуті поточні питання.

Представники НАТО висловили задоволення роботою Трастового фонду та запевнили присутніх про подальшу підтримку НАТО у сфері реабілітації українських військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції.

Міністерство соціальної політики України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*