13 серпня – урочисте відкриття і початок змагань IV чемпіонату Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушенням слуху

13 серпня – урочисте відкриття і початок змагань IV чемпіонату Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушенням слуху. змагання, пляжний волейбол, порушення слуху, спортсмен, чемпіонат європи, ball, soccer, football, sports equipment, transport, aircraft. A close up of a toy

Київ. 13 серпня у Гідропарку, на території пляжного комплексу «OlmecaPlage» відбудеться урочиста церемонія відкриття IV чемпіонату Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушенням слуху.

Початок – о 12.00.

Організатори: Спортивна федерація глухих України, Європейська спортивна організація глухих

Партнерство та підтримка: Міністерство молоді та спорту України; Національний комітет спорту інвалідів України, Український центр з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю “Інваспорт”.

Учасників змагань вітатимуть:

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов;

Президент Національного комітету спорту інвалідів України, Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич;

Президент Спортивної федерації глухих Леонід Касіцький;

Представник Європейської спортивної організації глухих Алєксандр Романцов;

Спортивна громадськість України.

IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушеннями слуху пройде з 12 по 19 серпня 2018 року. Україна приймає ці змагання вперше.

Дуже символічно, що саме під час успішного виступу національної дефлімпійської збірної команди України на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року, яскравою сторінкою яких стали змагання з пляжного волейболу, Європейською спортивною організацією глухих було прийнято рішення про проведення чемпіонату Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушенням слуху власне в Україні.

За чисельністю команд-учасниць цей чемпіонат – найбільший в історії: у змаганнях братимуть участь 15 країн Європи: 16 жіночих та 17 чоловічих команд.

Акредитація обов’язкова! Телефон для акредитації та довідок – 0937711064.

Мiнiстерство молоді та спорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*