24 грудня у Києві пройдуть “Ігри героїв” – всеукраїнські кроcфіт-змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю

24 грудня у Києві пройдуть “Ігри героїв” – всеукраїнські кроcфіт-змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. ігри героїв, київ, воїн ато, кроcфіт, інвалід ато, інвалідність, person, sports uniform, indoor, t-shirt, active shirt, clothing, glove, sports jersey, sportswear, baseball cap. A man wearing a red shirt

24 грудня о 14:00 у Києві, у Палаці Спорту, за підтримки Міністерства молоді та спорту відбуватимуться змагання «ІГРИ ГЕРОЇВ» з кросфіт серед учасників АТО.

У турнірі братимуть участь близько 50 спортсменів з різних областей України. Це ветерани та інваліди АТО, а також цивільні особи з інвалідністю.

Попередні етапи змагань вже відбулися у Києві, Харкові, Дніпрі, Миколаєві та Львові.

«ІГРИ ГЕРОЇВ» – це всеукраїнській кроcфіт змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. Головна мета ігор – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація наших героїв, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціально вразливих верств населення.

Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з інвалідністю, що їм під силу повернутися до повноцінного життя.

Партнери: ГО «Всеукраїнське об’єднання ветеранів за Україну», БО «Філантроп Україна», «Український простір».

Урядовий портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*