У Харкові пройшов міжнародний турнір серед тенісистів-візочників

1 15 1 f2d89e8a492180f22f8d47bc0a38551b 2. тенісистів-візочників

1 15 1 f2d89e8a492180f22f8d47bc0a38551b 1Закриття міжнародного професійного тенісного турніру для тенісистів-візочників «Kharkov Open» відбулося 13 липня у Харкові.

Турнір проходив з 11 до 13 липня на тенісних кортах ТК «Парк» і проводився як частина світової професійної серії «NEC Крісло Tennis Tour». Всього в змаганнях взяли участь 15 спортсменів з Харкова та Молдови, з них – 8 чоловіків і 7 жінок. За результатами турніру переможці були нагороджені кубками та медалями.

Організатори змагань – відділення Федерації тенісу України в Харківській області та Харківська міська громадська організація інвалідів «Креавіта».

Віце-президент громадської організації «Креавіта» Олена Шингарьова подякувала за підтримку і допомогу в організації турніру Харківському міському голові Геннадію Кернесу, іншим органам влади, а також представникам соціально орієнтованого бізнесу. Як зазначила Олена Шингарьова, для свого професійного росту тенісисти-візочники повинні брати участь у різних змагань, тому в листопаді харківські спортсмени вирушать на міжнародний турнір до Польщі.

Довідка. Професійні турніри для тенісистів-візочників проводяться в Харкові щорічно з 2011 року. У них брали участь спортсмени з Молдови, Іраку, Польщі, Чехії, Румунії, Росії, Туреччини. Теніс на інвалідних колясках входить в програму Паралімпійських ігор. Харківська секція тенісистів-візочників – єдина секція з великого тенісу для колясочників в Україні. Утворена в серпні 2008 року.

Офіційний сайт Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*