НКСІУ розпочинає спеціальну програму для воїнів АТО

1 20 6 dsc 8821 2. инваспорт, інвалідів

1 20 6 dsc 8821 1Національний комітет спорту інвалідів України, Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” розпочинають Програму по залученню до занять фізичною культурою, спортом та фізкультурно-спортивною реабілітацією воїнів, які отримали поранення під час військових дій в зоні проведення АТО.

Вже зараз, поки йдуть обговорення механізмів та формату цієї Програми, розпочато формування бази даних осіб, Національний комітет спорту інвалідів України та Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” відкрили гарячі лінії для надання вичерпної інформації щодо можливості займатися фізичною культурою, спортом та фізкультурно-спортивною реабілітацією за місцем проживання особам з обмеженими фізичними можливостями, які отримали поранення під час військових дій в зоні проведення АТО, та проведення попередньої класифікації щодо можливості занять паралімпійськими видами спорту.

Контактні особи і телефони гарячих ліній:

– з питань внесення осіб до бази даних – Пустовіт Ірина Олександрівна – державний тренер Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”, тел. (044) 289-35-59;

– для отримання інформації щодо регіональних установ з фізичної культури і спорту “Інваспорт” – Бурий Ігор Миколайович – заступник начальника Українського центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”, тел. (044) 289-35-30;

– з питань фізкультурно-спортивної реабілітації – Калініна Нонна Львівна – головний спеціаліст відділу міжнародних зв’язків та фізкультурно-спортивної і реабілітаційної роботи Національного комітету спорту інвалідів України, тел. (044) 289-43-30.

Прес-служба – 2894330, 0937711064, 0509979662 – Наталія Гарач
,

Прес-служба НКСІУ

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*