Сім’я волинян – серед найсильніших людей планети

1 22 1 2bb 2. пауерліфтингу

1 22 1 2bb 1

У турецькому місті Кемер відбувався чемпіонат Європи з пауерліфтингу, чемпіонат світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору. Змагання тривали З 12 по 19 жовтня. Волинську область на змаганнях такого високого ґатунку представляла сім’я Гречко – батько Анатолій та син Вадим.

Обидва пауерліфтери продемонстрували високі результати, що дозволило їм завоювати призові місця на міжнародних змаганнях. Вадим Гречко, що виступав у ваговій категорії 82,5 кілограма, став чемпіоном Європи з пауерліфтингу та посів друге місце на чемпіонаті світу з цього ж виду спорту. Протягом змагань Вадим Гречко встановив 4 рекорди України у присіданні, жимі, становій тязі та сумі триборства.

Підтримав медальні здобутки сина і батько: Анатолій Гречко на міжнародних змаганнях здобув відразу 4 нагороди. Наш спортсмен став другим на чемпіонаті світу з жиму лежачи та на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу. Також Анатолій Гречко завоював «бронзу» на чемпіонаті світу з пауерліфтингу та на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед ветеранів.

Анатолій та Вадим Гречко тренуються у Волинському регіональному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» (тренери-викладачі – Олег Хомяк, Наталія Хомяк). Спортсмени не зупиняються на досягнутому:

після вдалих виступів у Туреччині вони готуються до Всесвітніх ігор, які відбудуться в травні 2015 року у місті Сеул (Південна Корея).

Волинські Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*