Центр доступу до футболу в Європі оголошує про початок Тижня дій «Футбол для всіх, доступ для всіх» 18-26 квітня 2015

1 03 2 95421 2 2. особливими потребами

1 30 1 95421 1 1Центр доступу до футболу в Європі (Centre for Access to Football in Europe (CAFЕ) оголошує про початок Тижня дій «Футбол для всіх, доступ для всіх», який пройде в Україні та Польщі в період з 18 по 26 квітня 2015 року в рамках проекту надбання УЄФА ЄВРО-2012.

Спільний проект Центру доступу до футболу у Європі і Прем’єр-ліги України, який проходитиме вже втретє – націлений на те, щоб звернути увагу громадськості до питання безбар’єрності та доступності футболу для вболівальників з обмеженими фізичними можливостями.

1 30 1 image005 2

В період проведення Тижня дій всі футбольні клуби та фан-групи отримують чудову можливість розповісти про свої проекти соціальної відповідальності та про ту роботу, яка ведеться по відношенню до вболівальників з особливими потребами.

«В рамках Тижня дій на стадіонах України та Польщі пройде ціла низка заходів»

www.twitter.com/CAFEFootballUA

Тиждень дій отримав велику підтримку в обох країнах від чільних фігур в світі футболу, в тому числі від генерального директора Прем’єр-ліги України Петра Іванова:

«Від імені Прем’єр-ліги хотілося б висловити Центру доступу до футболу в Європі вдячність за проведення акції Тиждень дій CAFE «Футбол для всіх, доступ для всіх», яка вже не перший рік проводиться у рамках Чемпіонату України з футболу та була підтримана клубами Прем’єр-ліги. Ми твердо впевнені, що завдяки подібним заходам, футбол стає більш доступним для всіх шанувальників цієї гри, в тому числі для вболівальників з обмеженими фізичними можливостями.

Бути частиною футбольного свята на стадіоні – це незабутні враження в житті кожної людини. Сподіваємося, що нашими спільними зусиллями ми зможемо покращити доступ до улюбленої гри мільйонів для всіх вболівальників без виключення. Total football – Total access».

1 30 1 image007 3

Генеральними медіа-партнерами Тижня дій CAFE 2015 в Україні стали телеканали «Футбол 1», «Футбол 2».

1 30 1 image008 4

В рамках Тижня дій CAFE нагородить спеціальною відзнакою клуби, стадіони і вболівальників з особливими потребами, які зробили особливий внесок в покращення доступності футболу та активну підтримку фанруху серед вболівальників з особливими потребами.

Переможці будуть нагороджені у наступних категоріях:

• Найкращий стадіон;

• Найкраща фан-група вболівальників з обмеженими можливостями;

• Найкращий співробітник футбольного клубу.

Також на офіційній сторінці Центру доступу до футболу у Європі у Facebook – www.facebook.com/cafe.ukraine – будуть проводитись спільні акції та конкурси з футбольними клубами Прем’єр-ліги

Хочете отримати більше інформації про Тиждень дій «Футбол для всіх, доступ для всіх»?

Ви можете відвідати сайт CAFE – www.cafefootball.eu або зв’язатися з Олександром Остапою – координатором проектів в Україні – по e-mail .

1 30 1 image010 5

Примітки редактора

Центр доступу до футболу в Європі (Centre for Access to Football in Europe (CAFЕ) – європейська благодійна організація, яку було створено для покращення доступу до футболу для вболівальників з обмеженими можливостями. Її лозунг – «Футбол для всіх, доступ для всіх».

CAFE був офіційною благодійною організацією турніру УЄФА ЄВРО-2012. Також перед чемпіонатом та під час нього CAFE втілював в життя соціальний проект УЄФА Respect Inclusion – Football with No Limits («Поважай безбар’єрність – Футбол без обмежень»), який отримав своє продовження в проекті надбання УЄФА ЄВРО-2012 в Україні та Польщі.

Більше інформації про CAFE та Тиждень дій «Футбол для всіх, доступ для всіх» можна знайти на сайті www.cafefootball.eu або www.cafefootball.eu/uk/tizhden-diy, або зв’язавшись з нами за допомогою електронної пошти , по телефону +44 (0) 1244 893586 або по скайпу cafe-football.

CAFE | Центр доступу до футболу в Європі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*