Вихованець Валерія Дружиновича Максим Бондаренко – чемпіон України

1 14 1 bondarenko maksim 2. спортсменів

1 14 1 bondarenko maksim 1У Дніпропетровську відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу, серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та наслідками ДЦП.

95 юнаків та дівчат з 20 областей України приїхали на цей спортивний форум сили, мужності, незламної волі.

Наш край представляли 10 спортсменів Волинського регіонального центру «ІНВАСПОРТ». Семеро – учні Ковельського відділення ОДЮСШ інвалідів, а саме Русінчук Оксана, Остапук Денис, Мазелюк Юрій, Ющук Михайло, Ліпіч Богдан та Бондаренко Максим (тренер Валерій Дружинович).

Першими на сцену обласної філармонії, де проходили змагання, вийшли жінки. У ваговій категорії до 50 кг не залишила шансів на перемогу своїм суперницям волинянка Богдана Караванська. Другі місця в своїх категоріях посіли також представниці нашого обласного центру Панчук Марія та Свереда Наталія, а наша ковельчанка Оксана Русінчук зайняла третє місце у ваговій категорії до 73 кг.

Наші хлопці теж показали чудові результати. Успішним став дебют п’ятнадцятирічного Дениса Остапука (вагова категорія до 54 кг). Він переміг серед юніорів до 20 років та зайняв загальне п’яте місце чемпіонату, а його результат – рівень І-го спортивного розряду.

Не менш цікава, інтригуючи тактична та силова боротьба з важким стальним снарядом тривала у ваговій категорії до 65 кг. Тут перемогу здобув ковельчанин Максим Бондаренко, який вперше впевнено став чемпіоном України. Велика працездатність, сила волі та результат у 125 кг дали змогу Максимові виконати норматив майстра спорту України.

Вдалим став і виступ дебютанта змагань, учня НВК №11 Юрія Мазелюка, який посів друге місце серед спортсменів до 20 років у ваговій категорії до 72кг з результатом 91кг., виконавши ІІ-й спортивний розряд.

Хороший ліфтинг продемонстрували Богдан Ліпіч (5-е місце, І-й розряд) та Ющук Михайло (4-е місце чемпіонату).

До речі, наші спортсмени відмінно виконали всі три залікові спроби.

Тренер Валерій Дружинович та учні щиро дякують міській виконавчій владі, депутатам міської ради за допомогу в підготовці до змагань та ковельчанам за підтримку паралімпійського руху в нашому місті.

Ковельська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*