Фестиваль «Золота рибка» – 2015 (ФОТО)

1 05 1 IMG 1096 2. дітей

1 05 1 IMG 1096 125 квітня 2015 року о 10 годині на території рибного господарства с. Забір’я (біля стм. Боярка) відбувся VII Київський міський фестиваль зі спортивної рибної ловлі серед дітей та молоді з порушеннями опорно-рухового апарату «Золота рибка» та конкурс стендів «Водний спадок Києва».

Фіш парк Забір’я розташований за 16 кілометрів від Києва. Парк представляє собою комплекс зариблених озер. Тут можна спіймати карпа, товстолоба, карася, білого амура, судака, щуку та сома. За правилами фіш парку рибу, яка була піймана, відпускають назад, у ставок.

Метою заходу є залучення дітей та молоді із порушеннями опорно-рухового апарату до спортивних змагань з рибної ловлі, як засобу реабілітації, шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отриманні позитивних емоцій, розвитку здібностей, самостійних навичок, а також розширення знань щодо водного спадку Києва.

Організатори: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (КМЦСССДМ), Благодійний фонд «Мобілізація добра», Федерація рибної спілки України, Фіш-парк «Забір’я», компанія «ІБІС», компанія «КІБАС», компанія «Флагман», Київський міський центр «Інваспорт», Громада рибалок України, Федерація риболовного спорту України, Київська обласна федерація риболовного спорту, компанія «Aqua-Storm», «Центр клевой риболовлі «Білі камні»», компанія «WormExpert», спорт-бар «ЛІГА», студія квітів «Flower Studio».

Інформаційні спонсори: газета «Риболовний вісник», інтернет-портал Rybalka.com.

Риболовля тривала до другої години дня. Учасники, представники з десяти районів Києва, ловили рибу з берега поплавковою вудкою. Їм допомагали волонтери та батьки. По закінченню риболовлі відбулося частування смачними стравами, які приготували учасникам партнери заходу. Під час відпочинку гостей розважали артисти, які співали українські пісні. Учасники-переможці отримали багато гарних призів у різних цікавих номінаціях. Наприклад, була номінація «Найменша рибка, яку спіймав хлопчик» та «Найменша рибка, яку спіймала дівчинка». У цій номінації учасники піймали рибок вагою 1 та 2 грами! Переможцями у командній першості стали учасники від Оболонського району міста Києва. Особисту першість отримав Віктор Власов від Деснянського району столиці. За результатами оцінки журі, приз за найкращу стінгазету у темі «Водний спадок Києва отримав Печерський район.

«Золота рибка» – традиційний захід, що має високий резонанс та успіх серед сімей, які виховують дітей із порушенням опорно-рухового апарату, у цьому році знову об’єднає 50 «спортсменів», які продемонструють свої «рибальські» таланти. Всі вони є клієнтами Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста Києва (в тому числі Центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з ф/о»).

Вікторія Антонович

ФОТОРЕПОРТАЖ

INVAK.INFO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*