В Ужгороді провели турнір з настільного тенісу серед інвалідів

1 08 2 DSCF3420 1 2. турнир

1 08 2 DSCF3420 1

05-07 травня 2015 року в спорткомплексі «Юність» проводився Всеукраїнський турнір з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (УОРА) та вадами розумового та фізичного розвитку (ВРФР).

Подібний захід проводиться в Ужгороді вже четвертий раз. У змаганнях прийняли участь аж 93 спортсмени з більшості областей України та районів Закарпатської області. Рівень спортивної майстерності учасників на цьому турнірі був доволі високий: Були майстри спорту міжнародного класу, кандидати в майстри спорту міжнародного класу. Серед присутніх спортсменів було багато діючих чемпіонів та призерів України.

На відкритті турніру також були присутні мер Ужгорода Віктор Погорелов, консул Словаччини в місті Ужгороді Янка Буріанова, керівництво спорту інвалідів зі Словаччини (м. Михайловці), відомий параолімпієць і громадський діяч Денис Соболь.

Щодо результаті змагань, то значну частину призових місць зайняли спортсмени-інваліди з Ужгороді і Берегова.

Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, медалями та кубками, всі учасники отримали пам’ятні подарунки.

1 08 2 DSCF3448 2

Статус Всеукраїнського турнір з настільного тенісу 05-07 травня 2015 року отримав завдяки старанням голови Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Лизанця Олександра Михайловича. В Україні це поки що єдиний такий спортивний захід з настільного тенісу. Тож Ужгород і вся Закарпатська область можуть пишатись цим заходом. Сподіваємось в наступному році цей захід отримає ще більшу підтримку спонсорів і держави і пройде на ще вищому рівні. Представникам параолімпійського руху Словаччини дуже сподобався цей захід і вони пообіцяли наступного року прийняти активну участь в нашому турнірі. Цього ж року словацькі спортсмени не змогли приїхати із-за хвороби.

Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту висловлює особливу подяку за допомогу в організації Всеукраїнського турніру з настільного тенісу генеральному спонсору змагань народному депутату Верховної Ради України Балозі Віктору Івановичу, титульному спонсору змагань ТОВ «ФАВА-ТЕХНІКС». Без них цей турнір не пройшов би на такому високому рівні. Ми також щиро вдячні ПАТ КБ «Приватбанк», супермаркету «Сільпо», мережі магазинів «Пінгвін», магазину «Фантазія та іншим спонсорам і благодійникам, які допомогли в організації цих змагань. Крім того, щиру подяку ми висловлюємо Ману Денису Миколайовичу за оперативну допомогу з поселенням такої рекордної кількості учасників турніру в готелі «Закарпаття».

Новини Закарпаття – «Карпатський об’єктив»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*