У Новограді-Волинському пройшов чемпіонат України з армспорту серед інвалідів

1 14 1 2 6 2. армспорту, чемпіонат

1 14 1 2 6 16 травня 2015 року у місті Новоград-Волинський відбувся чемпіонат України з армспорту серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату. У змаганнях взяли участь 97 спортсменів із 10 областей України. Помірятися своїми силами у спортивній залі ДЮСШ зібралися не лише хлопці, а й дівчата.

Відкрили змагання зі спільного виконання державного гімну України. Після чого з вітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Сергій Колотов: «Шановні учасники чемпіонату, всі присутні у цій залі, дозвольте привітати вас на гостинній Новоград-Волинській землі. Сподіваємося, що вам у нас буде затишно, спокійно та зручно. Ми намагалися створити комфортні умови для вас. Хочеться побажати, щоб ви показали ті результати, на які розраховуєте. І, звичайно, хай переможе сильніший. Міцності духу і успіхів вам!»

Як наголосила у своєму виступі директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Світлана Гресь: «Мені дуже приємно, що сьогодні чемпіонат України відбувається, мабуть, в найкращій місцевості області – на Новоград-Волинщині. Я хочу привітати учасників змагань і побажати вам перемоги. Але ви вже переможці, тому що сьогодні ви на чемпіонаті України. Хочеться, щоб ви отримали масу задоволення від перебування на Житомирщині, успіхів всім і дякую господарям за такий гостинний прийом наших гостей».

Виступаючи, начальник Житомирського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів “Інваспорт” Житомирської обласної ради Юрій Панасюк, заслужений тренер України з армспорту Геннадій Данюк та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради, почесний працівник фізичної культури і спорту України Володимир Гамма привітали учасників змагань та гостей міста на маленькій батьківщині Лесі Українки та побажали успішних результатів та хорошого настрою.

В результаті чемпіонату було визначено переможців, які будуть представляти Україну на світовій спортивній арені. Бажаємо нашим спортсменам подальших яскравих перемог та успіхів у наступних змаганнях!

Відділ інформації та зв’язків
з громадськістю міської ради

Офіційний сайт Новоград-Волинської міської ради +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*