Українські стрілки стали другими у Ганновері

1 14 2 kovalchuk 1 2. кульової стрільби

1 14 2 kovalchuk 1

Національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби показала достойний результат на Міжнародному турнірі з кульової стрільби серед спортсменів з ураженнями ураженням опорно-рухового апарату, що проходив з 22 квітня по 04 травня 2015 року у м. Ганновер, Німеччина.

1 14 2 denysiuk2 2

Змагаючись із понад 150 спортсменами з 29 країн світу наша команда у складі 7 паралімпійців виборола 7 високих нагород, серед яких 5 золотих, 1 срібна та 1 бронзова медалі та посіла друге загальнокомандне місце, поступившись лише потужній збірній команді Китаю. З числа п’яти здобутих золотих медалей – три в індивідуальних вправах та дві у командному заліку вправ у стрільби з гвинтівки.

До речі, цей Міжнародний турнір з кульової стрільби, який щорічно збирає найсильніших спортсменів з усього світу, вважається неофіційним чемпіонатом світу з паралімпійської кульової стрільби.

1 14 2 stoiev 3

За національну паралімпійську збірну команду з кульової стрільби традиційно вболівали офіційні спонсори Національного комітету спорту інвалідів України: компанія Воля та Ощадний банк України.

Прес-служба НКСІУ

Національний комітет спорту інвалідів України +Особисті результати спортсменів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*