Відбувся Виконком Асоціації футболу інвалідів України

1 19 1 65 1 2. інвалідів

1 19 1 65 1

12 листопада 2015 році відбулося засідання Виконавчого комітету Асоціації футболу інвалідів України під головуванням президента асоціації Юрія Титаренка, на якому був присутній Координатор проектів CAFÉ в Україні Олександр Остапа. На даному засіданні було розглянуто ряд питань, щодо співробітництва між ФФУ та CAFÉ. Так присутні були проінформовані про участь української делегації в ІІ Міжнародній конференції CAFÉ в Парижі та про діяльність цієї організації в Україні. Також виконком АФІУ розглянув питання про підписання Меморандуму про співпрацю між ФФУ та CAFÉ та одностайно ухвалив рішення про підтримку даного заходу. Керівник Асоціації Ю.Титаренко запропонував приурочити цей захід до Міжнародного дня інвалідів 3 грудня 2015 року в рамках заходів, що планується провести Асоціацією до цієї дати.

Так, крім підписання Меморандуму між CAFÉ та ФФУ, було запропоновано провести турнір з футболу серед людей з обмеженими можливостями, які є пристрасними прихильниками цієї гри; організувати фотовиставку в Будинку футболу тощо.

Також, було розглянуто питання «Про підготовку планів заходів колективних членів на 2016 рік для формування єдиного календарного Плану заходів АФІУ та подальшого його включення в Єдиний календарний план ФФУ 2016 року». Колективні члени Асоціації отримали доручення в стислі терміни підготувати календарі змагань по своїм напрямкам для формування єдиного календарного плану АФІУ.

Окрім того, члени Виконкому АФІУ приділили увагу питанню «Про підготовку збірної команди України з вадами слуху до відбірних матчів ХІV Дефлімпійських ігор». Було наголошено, що в зв’язку з тим, що фінансування заходів через Український центр фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» обмежено, звернутися до Федерації футболу України з проханням підтримати участь нашої дефлімпійської збірної з футболу в даних спортивних змаганнях в наступному році.

1 19 1 Вик 3 2

1 19 1 Вик 5 3

Прес-служба ФФУ

Фото Павла Кубанова

Офіційний сайт Федерації футболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*