В Сєвєродонецьку в боулінг змагалися діти з інвалідністю

1 18 7 SAM 0250 1 2. инваспорт

1 18 7 SAM 0250 1

Участь у заході взяли близько 30 дітей-вихованців Кремінської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Рубіжанського навчально-реабілітаційного центру «Кришталик» і Сватівської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

На урочистій церемонії відкриття чемпіонату учасників привітали заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Євгенія Ратіхіна, директор Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Наталія Чібрісова і начальник Луганського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Юрій Кравченко.

– Головна мета змагань показати дітям, що спорт – це модно, доступно і корисно для здоров’я, – говорить начальник Луганського регіонального центру «Інваспорт» Юрій Кравченко. – Боулінг для дітей це не лише спорт, а ще і цікава розвага, тому сьогодні як раз добре поєднується корисне з приємним. До речі, сьогоднішні змагання відкрили спортивний рік для дітей, протягом якого «Інваспорт» планує проведення багатьох чемпіонатів і спартакіад з різних видів спорту.

Згідно з регламентом, учасники грали на шести доріжках по чотири-п’ять чоловік та визначали найкращого в особистому заліку. Для починаючих спортсменів, а майже всі грали в боулінг вперше, майстер-клас продемонстрував чемпіон області серед дорослих Володимир Махник.

За результатами змагань абсолютним чемпіоном стала вихованка Сватівської обласної загальноосвітньої школи-інтернату Дар’я Лютая з результатом 100 очок. Крім цього, грамотами та солодкими подарунками були відзначені кращі гравці на своїх доріжках.

1 18 7 DSC 0533 2

1 18 7 DSC 0640 3

Інф. ЛРЦФКСІ «Інваспорт»

Инваспорт Луганск

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*