Денис Дзензерський привітав спортсменів з інвалідністю з перемогою у VII Всесвітньому чемпіонаті з карате

1 21 1 57172b3dd2756 2. інвалідністю

1 21 1 57172b3dd2756 1З 1 по 3 квітня в Польщі в м. Бидгощ відбувся VII Всесвітній чемпіонат з карате. Серед учасників Україна була гідно представлена також і спортсменами пара- та дефлімпійського напрямків Української Федерації Карате. А саме: чотирма спортсменами з інвалідністю з Києва та спортсменкою на колясці з Маріуполя.

Вихованці Центру реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району м. Київ, які є учасниками Програми ВБО «ВО «Крила» та УФК – «Інва-карате», показали, що спорт доступний кожній людині. Вони вперше приймали участь у змаганнях такого рівня, але змогли продемонструвати спортивну наснагу, впевненість в собі та волю до перемоги.

Українські спортсмени з інвалідністю, яких представляв тренер клубу «Сьогун» Краковяк Олександр, зайняли почесні місця. Перше місце у Чемпіонаті у категорії ката зайняв Кошман Роман, а у категорії куміте – Ткаченко Софія. Перше місце ката серед жінок на візках завоювала Молоданова Олена. Друге та третє місце у категорії ката посіли відповідно Гребенко Богдан та Дикий Максим.

З перемогою у Всесвітньому чемпіонаті з карате спортсменів привітав Почесний Президент ВБО «ВО «Крила» Денис Дзензерський. Він побажав молоді нових звершень та високих результатів у наступних змаганнях, цілеспрямованості та благополуччя.

Батьки та спортсмени виразили вдячність організаторам подорожі за можливість прийняти участь у світовому турнірі у Польщі. «Ми дякуємо Голові Комітету Інваспорту Української федерації карате Токар Ярославі, тренерам клубу «Сьогун» –– Сальнику Анатолію Сергійовичу, Краковяку Олександру Ігоревичу та Мілько Наталії Романівні, клубу «Шкільний спорт» за підготовку до змагань та моральну підтримку наших юних спортсменів. Завдяки їх самовідданій праці наші діти здобувають віру в майбутнє своє та своєї країни», – сказали батьки.

Всього у VII Всесвітньому чемпіонаті з карате приймали участь біля 2000 спортсменів, які представляли 45 країн світу.

Офіційний сайт Дениса Дзензерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*