Делегація Асоціації футболу інвалідів України відвідала семінар УЄФА у Нідерландах

1 19 1 97 1 2. інвалідів

1 19 1 97 1

Президент Асоціації футболу інвалідів України Юрій Титаренко та виконавчий директор асоціації Олександр Остапа 9-12 травня відвідали міжнародний семінар УЄФА «Футбол для всіх» (UEFA Study Group Scheme – Football for all abilities seminar), у рамках якої національні федерації були ознайомлені з досвідом та прикладами передової практики організації роботи асоціацій, що працюють з футболом для людей з обмеженими можливостями.

Участь у семінарі взяли представники Шотландії, Англії, Ірландії, Німеччини, Бельгії, Білорусі, Польщі, Швейцарії, Туреччини Фінляндії Нідерландів та, власне, України.

Протягом кількох днів делегація відвідали шість міст, де проходили практичні заняття. Крім цього, представники своїх країн представили презентації за різними напрямками роботи з футболістами з інвалідністю.

Досить багато цікавих практик, які були показані під час візиту, допоможуть Асоціації футболу інвалідів України у роботі з національними збірними України.

Варто зазначити, що всі учасники семінару з великою повагою ставляться до українських національних збірних людей з інвалідністю, які неодноразово ставали чемпіонами і призерами міжнародних турнірів.

1 19 1 13250507 10208341403404115 1559737347 n 2

Офіційний сайт Федерації футболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*