В Ужгороді відбувся турнір з настільного тенісу серед інвалідів (ФОТО)

1 23 1 DSCF4392 4 2. інвалідів

1 23 1 DSCF4392 4

17-19 травня 2016 року в спорткомплексі «Юність» проводився Міжнародний турнір з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (УОРА), вадами розумового та фізичного розвитку (ВРФР) та вадами слуху.

Подібний захід проводиться в Ужгороді вже вп’яте.

У змаганнях взяли участь майже 100 спортсменів з більшості областей України та районів Закарпатської області, а також пара олімпійці з Республіки Молдова. Рівень спортивної майстерності учасників на цьому турнірі був доволі високий. Були майстри спорту міжнародного класу, кандидати в майстри спорту. Серед присутніх спортсменів було багато діючих чемпіонів та призерів України.

На відкритті турніру також були присутні голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Євгеній Володимирович Бобров, керівник відділення в м. Михайлівці Словацького союзу спортсменів-інвалідів Ева Хлодінкова. Щодо результатів змагань, то значну частину призових місць зайняли спортсмени-інваліди з Закарпатської області.

Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, медалями, кубками та пам’ятними подарунками.

Організаторами змагань виступили Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова Лизанець Олександр Михайлович), Управління у справах молоді та спорту Закарпатської ОДА (начальник Ерфан Віталій Йосипович), ЗОЦФКСІ «Інваспорт» (начальник Чегіль Андрій Андрійович), Обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів (директор Алтуніна Тетяна Євгенівна).

Статус Міжнародного турнір з настільного тенісу 17-19 травня 2016 року отримав завдяки старанням голови Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександра Лизанця. В Україні це поки що єдиний такий спортивний захід з настільного тенісу.

1 23 1 DSCF4360 1

1 23 1 DSCF4364 2

1 23 1 DSCF4365 3

«Закарпаття онлайн»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*