У Рокитному відбувся Відкритий Чемпіонат району з риболовного спорту

1 12 2 1467991601 2. спорту

1 12 2 1467991601 1

09.07.2016 – Понад тридцять учасників з’їхалися з усієї Рівненщини, щоб взяти участь у змаганнях відкритого чемпіонату Рокитнівського району з риболовного спорту серед інвалідів. Ці змагання вже традиційно пройшли в урочищі Старики на річці Льва, повідомляє “Рівненський інформаційний портал ОGО.ua”.

Організовував Чемпіонат Комунальний заклад «Рокитнівський районний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Щоб взяти участь у змаганнях іногородні рибалки прибули напередодні увечері, облаштувавши табір, скористались чудовою нагодою провести романтичну ніч під літніми зорями біля багаття, а на ранок прибули і господарі рокитнівчани. Хоча змагання відбувалися, так би мовити, в польових умовах, але канони й принципи будь-яких змагань були дотримані, звучав Державний гімн України, майорів національний прапор. Учасникам у таких випадках, як і годиться побажали на удачу ні луски ні кістки. Розігравши методом жеребкування місця риболовлі – учасники зайняли позиції і за сигналом взялися до справи.

Не можна сказати, що кльов був надто активний, але без трофеїв не залишився ніхто – ловилась плотва, краснопірки, окунці, карасі, сомики, хоча боротьба була напруженою і не простою серед усіх учасників змагань.

А місця були розподілені таким чином: серед жінок перше місце здобула Леошик Ірина (Рівне, ФСК «Геракл»), друге та третє місця – Крупич Ванесса та Герасимчук Наталія (ФСК «Вперед», смт Рокитно).

Серед чоловіків першим став Сторож Олег (ФСК «Вперед», смт Рокитно), друге місце у Марчука Михайла (Рівне, ФСК «Геракл», 3 місце), Юглічек Георгій (Рівне).

Переможці були нагороджені чудовими подарунками від меценатів Віктора Мялика і Олександра Дубовця.

Після урочистого закриття змагань була неофіційна їх частина. Учасники поласували духмяною юшкою з власноруч пійманої риби, поділились незабутніми враженнями від спілкування з неповторною красою поліського краю, повідомляють і рівненському «Інваспорті».

Василь Штундер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*