ВОЛЯ взяла участь в офіційній церемонії проводів паралімпійської збірної України на Літні Паралімпійські ігри-2016 в Ріо-де-Жанейро

1 02 2 olimp1 2. паралімпійські ігри

1 02 2 olimp1 1

Представники ВОЛІ прийняли участь у урочистих проводах національної паралімпійської збірної України на Паралімпійські ігри-2016 у Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Компанія вже 8 років підтримує одну з найсильніших збірних світу. ВОЛЯ щиро вірить у новий успіх українських спортсменів.

Адже як зазначив президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич: “Найпершою, найголовнішою умовою для перемоги, особливо для людини з інвалідністю, є віра в неї, віра в її можливості!”

На урочистостях, що відбулися 27 серпня на Майдані Незалежності у столиці України, спортсмени отримали слова підтримки від вищого керівництва нашої країни та міської влади Києва.

У розвитку паралімпійського спорту чималу роль відіграють спонсори. Про це напередодні сказав Валерій Сушкевич: «Зі спонсорами у нас дуже важко, і зараз складна ситуація, але я повинен сказати, що багато років стабільним спонсором нашого паралімпійского руху є компанія ВОЛЯ. Я хочу щиро подякувати цій компанії.»

XV Літні Паралімпійські ігри пройдуть із 7 до 18 вересня в місті Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Усього на змаганнях будуть розіграні 526 комплектів нагород у 22 видах спорту.

Українську паралімпійську збірну представлятимуть 172 спортсмени у 15 видах спорту. Україна вже вшосте бере участь у Паралімпіаді, але цьогорічна команда – найчисельніша.

Будемо вболівати разом за українську паралімпійську команду!

ВОЛЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*