АНОНС! Поранені учасники АТО у Міжнародний день людей з інвалідністю продемонструють силу духу

АНОНС! Поранені учасники АТО у Міжнародний день людей з інвалідністю продемонструють силу духу. інвалідністю, person, outdoor, weapon, sport, watch. A crowd of people

1_28_7_29104502-2

3 грудня, за ініціативи бійців АТО та громадського об’єднання “Українська асоціація інвалідів АТО” та за сприяння Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Києві відбудуться спортивні змагання “Нескорені”, приурочені до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Проведення змагань ініційоване бійцями АТО, які втратили кінцівки. Тобто створено воїнами для воїнів. Адже лише той, хто сам пройшов через пекло війни, зазнавши поранень і пережив важкий період відновлення, розуміє, що насправді відчувають такі самі хлопці, що їх може підтримати й повернути до повноцінного життя. Втративши кінцівку у військових діях на Сході України, відважний боєць не здався, вирішивши через спорт допомагати таким же бійцям-патріотам адаптуватися до мирного життя, знову відчути себе потрібними.

Основна ідея змагань – довести собі й суспільству, що втрачені кінцівки – не більш ніж фізична особливість, а справжній воїн залишається воїном за будь-яких обставин. Він – повноцінний член суспільства, що за правильної реабілітації здатен зробити для держави набагато більше, ніж боєць, про якого забули.

Проводячи змагання 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю, ми хочемо показати нескорену силу духу наших бійців, які продовжують жити повноцінним життям та надихати нас. Вони – Нескорені, бо вижили і, докладаючи надлюдських зусиль, пройшли важкі щаблі реабілітації та намагаються повернутися до повноцінного життя.

Чекаємо бійців, інвалідів війни, їх родини, волонтерів 3-го грудня о 12 год. за адресою: вул.Госпітальна, 24-А, Київська фортеця.

Запрошуємо охочих взяти участь у змаганнях, спробувати свої сили. Заповніть анкету https://goo.gl/forms/2X1kMt969BVxxXkw2. Змагання у таких напрямках: гребля, велосипед, підняття гирь 16 кг, велосипед, віджимання, прес та підтягування.

У програмі також показові виступи спортсменів, нагородження, концерт та фуршет.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: (093) 206-74-72, (068) 850-27-26, Катерина

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*