Фестиваль об’єднав молодь з інвалідністю задля спортивних досягнень

Фестиваль об’єднав молодь з інвалідністю задля спортивних досягнень. бердянськ, пляжний волейбол, тенісний турнір, фестиваль, інвалідність, person, smile, clothing, posing, group, footwear, woman, standing, human face, man. A group of people standing in front of a crowd posing for the camera

Фестиваль об’єднав молодь з інвалідністю задля спортивних досягнень. бердянськ, пляжний волейбол, тенісний турнір, фестиваль, інвалідність

На базі Бердянського геріатричного пансіонату відбувся фестиваль з пляжного волейболу серед жінок-підопічних інтернатних установ соціальної сфери, приурочений до Дня Незалежності України. Водночас, там же, відбувся тенісний турнір. Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

Участь у змаганнях взяли команди Преславського, Михайлівського, Веселівського та Любомирівського психоневрологічних інтернатів, а також Таврійського будинку інвалідів, підопічні якого стали цьогорічними переможцями. Всього участь у заході взяли 32 учасника.

Колектив Бердянського геріатричного пансіонату три роки тому ініціював цей фестиваль і постійно створює для команд та супроводжуючих гарні побутові умови.

За словами організаторів, молодь з інвалідністю, яка відвідала фестиваль і продемонструвала свої здобутки на спортивних майданчиках, в урочистій атмосфері нагороджено грамотами та пам’ятними призами.

Змагання з пляжного волейболу і настільного тенісу стали продовженням запланованих разом з регіональним центром «Інваспорт» спортивних заходів, у тому числі щорічного спортивного фестивалю «Разом ми сильніші, здоровіше і міцніше», який традиційно відбувся на базі Преславського психоневрологічного інтернату.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Запорізька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*