«Ігри героїв»: сильні духом змагалися в Дніпрі (ВІДЕО)

«Ігри героїв»: сильні духом змагалися в Дніпрі (ВІДЕО). ігри героїв

Уперше в Дніпрі відбулися змагання з кросфіту «Ігри героїв», участь узяли 23 особи, серед них 7 учасників АТО, і вперше в Україні — троє дівчат.

«Мені би дуже хотілося займатися й далі, мені сподобалось, але це складно через погану доступність до залів», — розповідає учасниця «Ігор героїв» Софія Грубова.

Полтавець Юрій Дмитренко бере участь у «Іграх героїв» уже втретє. Після поранення в АТО потрапив у Київський військовий шпиталь: «Почав ходити в зал, почав тренуватися, отримав протез — і через два тижні у Києві були вже «Ігри героїв». Втягнувся у тренувальний процес, і зрозумів, що мені не треба шукати якийсь реабілітаційний центр, мені вистачає кросфіту. Це реабілітація фізична і моральна».

Організаторка змагань у Дніпрі Наталя Злигостєва зазначає: «Подолання самих себе було основним для участі в проекті, далі всі включились у процес — завдяки тренерам він був дуже захопливим».

Організатори звертають увагу: Дніпро — перше місто, де на «Іграх героїв» змагаються не лише учасники АТО, але й просто люди з інвалідністю.

«Громадське ТБ Дніпро»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*