«Інваспорт» оголошує набір дітей та дорослих для занять спортом

«Інваспорт» оголошує набір дітей та дорослих для занять спортом. інваспорт, луцьк, набір, учасник ато, інвалідність, design, graphic, logo, typography, vector, illustration, graphics, trademark, clipart. A drawing of a face

«Інваспорт» оголошує набір дітей та дорослих для занять спортом. інваспорт, луцьк, набір, учасник ато, інвалідність

Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» разом з обласною дитячою юнацькою спортивною школою інвалідів оголошує пошук дітей та дорослих, а також учасників АТО, віком від 10 до 26 років, які мають статус особи з інвалідністю.

«Ми шукаємо зацікавлених людей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, зору, вадами розумово-фізичного розвитку, для занять фізичною культурою і спортом та участі в реабілітаційно-оздоровчих заходах», – повідомляє «Інваспорт».

У центрі будуть працювати заслужені тренера України та фахівці, які мають відповідний досвід роботи. Можна буде отримати можливість взяти участь у Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу і Європи, міжнародних та всеукраїнських змаганнях різних рангів, а також в Іграх Нескорених.

Види спорту, які культивуються в центрі «Інваспорт»: боулінг, бочча, веслування академічне, параканое, плавання, волейбол, дзюдо, зимові види спорту (біатлон та лижні гонки), легка атлетика, пауерліфтингу, риболовний спорт, стрільба кульова, фехтування, футбол, шашки, шахи та інші.

Контактні дані:

вул. Привокзальна, 13а, м. Луцьк, 43021.
тел./факс (0332) 77-05-90, 77-05-91.
e-mail:

Волинські Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*