Invictus Games переходить під егіду Міністерства у справах ветеранів

Invictus Games переходить під егіду Міністерства у справах ветеранів. invictus games, ігри нескорених, ветеран, військовослужбовець, змагання, person, woman, outdoor, human face, player, female, clothing, poster, smile, beautiful. A woman with a racket

Про це Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз повідомила членам Ради ветеранів при Міністерстві, в ході чергового засідання, яке відбулось в Тернополі.

«Invictus Games переходить під егіду Міністерства у справах ветеранів України і ми активно розпочинаємо підготовку до участі наших військових та ветеранів у Іграх Нескорених наступного року. Основним партнером Міністерства стане БФ «Повернись живим». Фонд спільно з ветеранською спільнотою відповідатиме за відбір національної збірної», – розповіла Ірина Фріз.

Міністр у справах ветеранів та її заступниця Оксана Гаврилюк в рамках робочої поїздки до Тернопільської області взяли участь у засіданні Ради ветеранів при Мінветеранів, під час якого говорили щодо участі українських ветеранів в Іграх Нескорених (Invictus Games). Зокрема мова йшла про інформаційну компанію, яка дасть можливість проінформувати і залучити до відбору максимальну кількість ветеранів, які отримали поранення на війні, про новий підхід та правила відбору до команди.

Цей міжнародний спортивно-реабілітаційний захід заснованим Герцогом Сассекським принцом Гаррі ще у 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці, які отримали травми та поранення, виконуючи свої службові обов’язки в районі бойових дій.

Міністерство у справах ветеранів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*