Кам’янський шашкіст вирушає на престижні міжнародні змагання

Кам’янський шашкіст вирушає на престижні міжнародні змагання. кирило іванов, міжнародні змагання, обмеженими можливостями, шашкіст, інвалід, person, man, clothing, smile, human face, medal. A person posing for the camera

Кам’янський шашкіст вирушає на престижні міжнародні змагання. кирило іванов, міжнародні змагання, обмеженими можливостями, шашкіст, інвалідДуже насиченим на спортивні події видався цей рік для спортсмена із Кам’янського, майстра спорту з шашок Кирила Іванова – чемпіона і володаря Кубку України серед чоловіків, учасника Всесвітньої олімпіади з інтелектуальних ігор у Китаї. Про це повідомили в департаменті з гуманітарних питань міської ради.

Кирил – вихованець заслуженого тренера України Ігоря Губарєва. Протягом останніх двох років спортсмен перебував на тривалому лікуванні. Зараз він бере участь у змаганнях серед спортсменів з обмеженими можливостями і намагається досягти успіху всупереч тому, що повинно було б його зупинити.

За підтримки міського голови Андрія Білоусова шашкіст у травні взяв участь у чемпіонаті Європи з шашок-64 серед спортсменів з обмеженими можливостями, який пройшов у Гомелі (Білорусь). Серед 65 спортсменів із шести країн – Білорусі, Литви, Молдови, Польщі, Росії та України – він впевнено посів перше місце. А в серпні Кирила чекають вже нові випробування – Чемпіонат світу з міжнародних стокліткових шашок, який відбудеться у місті Кранєво (Болгарія).

Цього разу на запрошення Міжнародного шашкового комітету інвалідів (IDCD) відгукнувся депутат міської ради Сергій Миршавка. Саме завдяки його підтримці талановитий спортсмен уперше візьме участь у таких престижних змаганнях світового рівня. Супроводжуватиме спортсмена в дорозі та під час змагань молодий тренер-викладач із шашок ДЮСШ №3 Альона Губарєва.

На думку Сергія Миршавки, абсолютна більшість юних кам’янчан талановиті. У цьому депутат не має жодних сумнівів. Треба тільки вчасно їх підтримати.

Кам`янська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*