Команда «Стрижавського дитячого будинку-інтернату» здобула 1 місце у фіналі Міжнародної Футбольної Ліги для осіб з інвалідністю Seni Cup 2018

Команда «Стрижавського дитячого будинку-інтернату» здобула 1 місце у фіналі Міжнародної Футбольної Ліги для осіб з інвалідністю Seni Cup 2018. seni cup, стрижавський дитячий будинок-інтернат, перемога, футбол, інвалідність, person, clothing, firefighter, man, group, posing. A group of people posing for the camera

Команда «Стрижавського дитячого будинку-інтернату» здобула 1 місце у фіналі Міжнародної Футбольної Ліги для осіб з інвалідністю Seni Cup 2018. seni cup, стрижавський дитячий будинок-інтернат, перемога, футбол, інвалідність

12 липня голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав КЗ «Стрижавський дитячий будинок-інтернат».

Цьогоріч знаковою подією для області та України загалом стала перемога вихованців соціального закладу у фіналі Міжнародної Футбольної Ліги для осіб з інвалідністю Seni Cup 2018, що тривав протягом 3 – 5 липня у м. Торунь (Республіка Польща) Варто підкреслити, що у фінальних змаганнях міжнародного рівня взяли участь команди з 12 європейських країн. За словами директора «Стрижавського дитячого будинку-інтернату» Василя Ліцького, спортсмени не програли жодного матчу на шляху до фіналу та посіли почесне перше місце. Тренером команди-переможця міжнародного рівня є Олександр Володимирович Колос.

Спортсмени пройшли нелегкий і тривалий шлях у боротьбі за перемогу в міжнародних змаганнях, адже команда також здобула 1 місце за результатами Всеукраїнського відбіркового турніру «Міжнародної футбольної ліги SENI CUP 2018», який відбувся 24 – 25 травня у м. Києві на спортивній базі «Святошин». Ще починаючи з 2004 року ТОВ «БЕЛЛА – ТРЕЙД» за сприяння Міністерства соціальної політики України та Посольства Республіки Польща в Україні щорічно організовує футбольний турнір для осіб з інвалідністю, які проживають в установах системи соціального захисту населення. Цьогоріч на футбольний турнір ТОВ «БЕЛЛА – ТРЕЙД» було запрошено 12 футбольних команд з числа вихованців та підопічних дитячих та психоневрологічних будинків-інтернатів.

Також у травні цього року вихованці «Стрижавського дитячого будинку-інтернату» здобули перемогу у Всеукраїнському турнірі з футболу СОУ (Спеціальної Олімпіади України), що відбувся у м. Луцьк.

Звертаючись до переможців із найщирішими побажаннями, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій зазначив: «Ми усі вболівали за вашу команду та вірили, що ви здобудете перемогу міжнародного рівня. Хотів би подякувати кожному із вас за наполегливість та зусилля, що посприяли такому високому результату. Бажаю усім вам здоров’я, натхнення і щастя». Також Валерій Коровій висловив подяку за підготовку команди тренеру Олександру Колосу, а також директору «Стрижавського будинку-інтернату» Василю Ліцькому за створення належних умов для вихованців.

Під час зустрічі зі спортсменами Валерій Коровій вручив ключі від нового транспортного засобу, який слугуватиме для перевезення вихованців закладу, а також передав святковий торт, футбольні м’ячі, картину із зображенням команди-переможця.

Вінницька обласна державна адміністрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*