Маріупольські каратисти взяли на чемпіонаті світу дев’ять медалей

Маріупольські каратисти взяли на чемпіонаті світу дев’ять медалей. змагання, пара-карате, спортсмен, турнір, чемпіонат світу, person, clothing, smile, standing, man, footwear, group, posing. A group of people posing for the camera

Маріупольські каратисти взяли на чемпіонаті світу дев’ять медалей. змагання, пара-карате, спортсмен, турнір, чемпіонат світу

Ще недавно Маріуполь проводжав спортсменів на чемпіонат світу з пара-карате. На змаганнях в Будапешті вони гідно представили Україну та рідне місто, завоювавши дев’ять медалей.

Так, поїхати на змагання та здійснити мрію восьмирічної Софії Ревякіни допоміг весь Маріуполь: міська рада та небайдужі мешканці. Дівчинка живе і вчиться в школі-інтернат № 2. Їй складно пересуватися самостійно. Займається карате не так давно, з вересня минулого року. Але за цей час встигла показати хороші результати. І цей міжнародний турнір для неї був першим.

Нагадаємо, щоб допомогти юній спортсменці відправитися на змагання, волонтери оголосили про збір коштів у соціальних мережах. Через деякий час вони прийшли на прийом до міського голови Вадима Бойченка. І Софія вирушила на змагання. Волонтери зібрали кошти для придбання засобів особистої гігієни, медикаментів та інвалідного візка, а місто оплатило проїзд і проживання.

Як результат – Софія завоювала на чемпіонаті в Будапешті дві срібні медалі. Маріупольці вірили в її здатності. Підтримка і небайдужість всього міста, а також сила духу і цілеспрямованість маленької спортсменки показали, що немає нічого неможливого.

Відмінний результат показав і Сергій Майдуб. У перший день змагань він взяв три срібні медалі. У другій – він виступав у парі з Олегом Шухманом. В результаті кожен з них завоював ще по одному «сріблу» та по одній «бронзі». Таким чином, Сергій вперше в історії маріупольської школи карате став чотириразовим і одноразовим бронзовим призером одного чемпіонату світу.

Вітаємо маріупольців з високими результатами! Бажаємо подальших успіхів у підкоренні спортивного Олімпу!

Офіційний сайт міської ради Маріупольської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*