На Львівщині завершилися національні змагання із зимових видів спорту серед спортсменів з інвалідністю

На Львівщині завершилися національні змагання із зимових видів спорту серед спортсменів з інвалідністю. львівщина, вади слуху, змагання, спортсмен, інвалідність, furniture, cartoon, chair. A group of people in a room

На Львівщині завершилися національні змагання із зимових видів спорту серед спортсменів з інвалідністю. львівщина, вади слуху, змагання, спортсмен, інвалідністьВасиль Кравчук

Нещодавно на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України в с. Яворів Турківського району завершилася серія змагань національного рівня серед спортсменів з інвалідністю.

Як інформує управління фізичної культури та спорту ОДА, чемпіонат України з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату й вадами зору та Кубок України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху.

У змаганнях за програмою чемпіонату України взяли участь 40 спортсменів з різних областей України, де успішно виступив представник Львівщини, уродженець села Тухолька Сколівського району Василь Кравчук (тренери Володимир Любіжанін та Валерій Казаков). За результатами змагань в біатлоні В. Кравчук посів 2 місце у спринті та 3 місце у класичній гонці на дистанції 10 км.

А в кубкових змаганнях з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху взяли участь 20 спортсменів з різних регіонів України. Львівщину представляли Арсен Сірівченко та Ярослав Гульоватий (тренери: Володимир Любіжанін та Галина Гладко). За результатами цих змагань Я. Гульоватий посів 2, 3 та 4 місця, а А.Сірівченко – 5, 5 і 6 місця у відповідних видах програми.

Leopolis.news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*