Національна паралімпійська збірна команда України: “тренажерний” інтенсив в Паралімпійському селищі (ВІДЕО)

Національна паралімпійська збірна команда України: “тренажерний” інтенсив в Паралімпійському селищі (ВІДЕО). паралимпиада, команда, паралімпійська збірна, підготовка, інвалід, person, bicycle, wheelchair, wheel, sports equipment, land vehicle, bicycle wheel, exercise, exercise equipment, vehicle. A group of people riding on the back of a bicycle

4 дні до відкриття Паралімпіади. Так шалено мчить час: ось-ось вже розпочнуться найважливіші для нас зимові паралімпійські старти, до яких безупинно – щохвилини – триває підготовка національної паралімпійської збірної команди України.

4 березня прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України, ледь встигаючи за командою, “побігала” і на трасах, і у тренажерних залах та “підгледіла” кілька цікавих моментів… Хочеться, щоб дивлячись це відео, ці тренувальні моменти, де працює кожен – і спортсмени, і гайди, і тренери, – усі ви відчули, наскільки дружна та світла наша команда, серцем доторкнулись до її нестримної волі до перемог та бажання гідно представити Україну на ХІІ зимовій Паралімпіаді.

Відчуйте нашу команду та підтримайте нас!

Ваша підтримка – наша перемога!

Прес-служба НКСІУ

Національний комітет спорту інвалідів України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*