Національний комітет спорту інвалідів України вручив подяки за підтримку паралімпійського руху

Національний комітет спорту інвалідів України вручив подяки за підтримку паралімпійського руху. паралімпійської, person, suit, clothing, human face, man, smile, tie, table. Valeriy Sushkevych et al. around each other

1_28_4_dsc_0105_1

25 листопада в Мінмолодьспорту відбулася урочиста церемонія нагородження за внесок у розвиток паралімпійського руху.

Президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич вручив подяки меценатам та управлінцям, представникам бізнесових та медійних кіл за потужну підтримку національної паралімпійської збірної України на XV Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Першим, кого відзначив очільник НКСІУ, став Міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

“Ми Вас приймаємо як партнера і державного діяча, який формально та неформально відчуває те, що потрібно для паралімпійців. На мою думку, нинішній Міністр спорту зробив все можливе, і це сьогодні є його персональним вкладом, для перемоги національної паралімпійської команди у Ріо”, – наголосив Валерій Сушкевич .

У свою чергу, Ігор Жданов подякував за оцінку його роботи, та відзначив високу вагу даної подяки.

”Я просто роблю свою роботу. Бо люблю свою країну і з великою повагою ставлюся до паралімпійської родини. І буду продовжувати робити це не зважаючи ні на що”, – зазначив Міністр молоді і спорту.

Подяку за підтримку паралімпійської збірної отримав і заступник міністра-керівник апарату Микола Даневич.

Окрім нагород від НКСІУ, були вручені й державні нагороди. Так, Міністр молоді та спорту нагородив “Орденом Княгині Ольги” ІІІ ступеню срібну призерку ХV Паралімпіади у Ріо Марію Лафіну та особистого тренера плавчині Яну Ситнікову.

Мiнiстерство молоді та спорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*