Перемогою жіночої та чоловічої українських команд завершився IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху

Перемогою жіночої та чоловічої українських команд завершився IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху. київ, пляжний волейбол, порушення слуху, спортсмен, чемпіонат європи, tree, person, outdoor, clothing, man, people, woman, group, posing, footwear. A group of people holding a sign posing for the camera

Перемогою жіночої та чоловічої українських команд завершився IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху. київ, пляжний волейбол, порушення слуху, спортсмен, чемпіонат європи

18 серпня в Києві відбулись фінальні ігри та урочисте закриття IV чемпіонату Європи з пляжного волейболу серед спортсменів із порушеннями слуху.

Цікаво, що у фіналах серед жіночих та чоловічих команд зустрілися саме українські команди.

Подякувати спортсменам та організаторам за видовищні змагання прийшли заступник Міністра молоді та спорту Микола Даневич, Президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич. Вітали переможців, призерів та учасників президент Спортивної федерації глухих України Леонід Касицький, вболівальники, рідні та друзі спортсменів.

Микола Даневич відзначив високий змагальний та організаційний рівень: «Дуже дякую збірній Україні за чудову гру і прекрасні емоції! До нас завітали учасники з 14 країн, і ми показали всім, що в Україні відбуваються справжні європейські змагання».

Валерій Сушкевич подякував організаторам керівництву та власникам «OlmekaPlage», на якому пройшли змагання, за прекрасні умови та плідну співпрацю. Також він подякував всім країнам, які завітали на чемпіонат.

Нагадаємо, що з 12 по 19 серпня Україна вперше приймала IV чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушеннями слуху.

Саме під час успішного виступу національної дефлімпійської збірної команди України на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року, яскравою сторінкою яких стали змагання з пляжного волейболу, Європейською спортивною організацією глухих було прийнято рішення про проведення чемпіонату Європи з пляжного волейболу серед спортсменів з порушенням слуху власне в Україні.

Змагання відбулись за підтримки Національного комітету спорту інвалідів України, Міністерства молоді та спорту, Київської міської державної адміністрації.

За чисельністю команд-учасниць цей чемпіонат – найбільший в історії: у змаганнях взяли участь 15 країн Європи: 16 жіночих та 17 чоловічих команд.

Міністерство молоді та спорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*