Прес-анонс: 50 дітей з аутизмом візьмуть участь у Wizz Air Kyiv City Marathon

Прес-анонс: 50 дітей з аутизмом візьмуть участь у Wizz Air Kyiv City Marathon. wizz air kyiv city marathon, аутизм, дитина, марафон, проект kidsautismgames, person, graphic, poster, design, cartoon. A close up of a logo

Київ. 8 жовтня о 12:45 команда 50 дітей з аутизмом проекту KidsAutismGames візьме участь у марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon і разом з іншими дітьми подолає дистанцію в 500 метрів.

Це п’ятий марафон на рахунку проекту KidsAutismGames – вперше діти з аутизмом командою взяли участь в 500 – метровому забігу в рамках Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017 в квітні.

Кожну дитину буде супроводжувати «особливий» дорослий – це спортсмени, активісти, громадські діячі та представники влади.

Запрошуємо вас на старт забігу KidsAutismGames та поспілкуватися з дітьми, їх батьками та тренерами малечі. Старт з Майдану Незалежності.

Для акредитації звертайтесь до Тетяни Савіцької (067) 2464099 або .

Kids Autism Games – це спільна ініціатива Державного підприємства «Національний спортивний комплекс« Олімпійський», Фонду допомоги дітям з аутизмом «Дитина з майбутнім» та благодійної організації SPORT for PEACE. Проект розпочав свою діяльність на початку лютого 2017 року. Тренування були розроблені за спеціальними методиками, щоб через ігрові змагання навчити дітей взаємодіяти між собою, розвинути моторику, поліпшити фізичний стан і прищепити їм любов до занять спортом. Сьогодні в рамках проекту займаються 60 дітей з особливостями розвитку

Фонд допомоги дітям з синдромом аутизму «Дитина з майбутнім»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*