Спортсмен із Кам’янського – чемпіон Європи з шашок

Спортсмен із Кам’янського – чемпіон Європи з шашок. кирило іванов, чемпіон європи, обмеженими можливостями, спортсмен, шашки, person, indoor, man, human face, clothing. A man sitting on a table

За підтримки міського голови Андрія Білоусова спортсмен із Кам’янського, майстер спорту Кирило Іванов – вихованець заслуженого тренера України Ігоря Губарєва – взяв участь у чемпіонаті Європи з шашок-64 серед спортсменів з обмеженими можливостями, який пройшов у Гомелі (Білорусь).

Загалом у цих європейських змаганнях взяли участь 65 спортсменів із Білорусі, Литви, Молдови, Польщі, Росії та України. Міжнародний шашковий комітет інвалідів (IDCD) відгукнувся на лист-заявку міської федерації шашок Кам’янського та з метою загальної підтримки спортсмена світового класу, який останні два роки перебував на тривалому лікуванні та отримав статус інваліда ІІІ групи, допустив відомого у світі майстра до участі в престижних змаганнях.

За підсумками змагань Кирило Іванов двічі став Чемпіоном Європи: у класичній грі (1 година 30 хвилин на партію кожному учаснику) та у швидких шашках (7 хвилин).

Уже наступного дня по приїзді до рідного міста спортсмен розпочав тренування для участі у Чемпіонаті світу-2017, який відбудеться у серпні в Болгарії.

Кам`янська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*