Тренажери – для особливих дітей

Тренажери – для особливих дітей. го передзвін, рівне, тренажерний зал, тренування, інвалідність, indoor, floor, wall, ceiling, room, exercise equipment, gym, exercise machine, weights, weightlifting machine. A large room

Тренажери – для особливих дітей. го передзвін, рівне, тренажерний зал, тренування, інвалідність

Але на купленому завдяки Громадському бюджету обладнанні запрошують безоплатно займатися всіх охочих дітей і підлітків міста.

Тренажерний зал для дітей і підлітків з інвалідністю обладнали торік у Рівному за кошти громадського бюджету. Обладнання встановили на базі міської громадської організації інвалідів з дитинства ГО «Передзвін» у приміщенні, що на вулиці Соборній, 420а. Проект розробила та внесла на розгляд громадськості Інна Гурська.

У залі встановлено більш як десяток силових тренажерів, в тому числі шведські стінки і дошки Євмінова. Також тут є спортінвентар і спеціалізована література. На обладнання залу виділили з громадського бюджету 77 тисяч гривень. У приміщенні завершуються ремонтні роботи, і згодом зал запрацює на повну потужність.

За словами автора проекту Інни Гурської, займатися в тренажерному залі може будь-хто з дітей чи підлітків (не лише ті, що мають інвалідність чи особливі потреби). Заняття безкоштовні та мають відбуватися під наглядом батьків.

– Такі тренування не лише поліпшують стан здоров’я дітей та молоді, а й урізноманітнюють їхнє дозвілля, – зазначає Інна Гурська. – Усі охочі можуть звертатися до ГО «Передзвін» для узгодження часу занять. Добре, що Громадський бюджет дає можливість втілювати проекти, які змінюють життя дітей на краще. Маю ще кілька таких задумок. Наприклад, добре було б створити сенсорну кімнату для занять з особливими дітьми. Можливо, незабаром і цей проект стане реальністю завдяки громадській і бюджетній підтримці.

Наталія Ниркова

“7 днів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*