У Луцьку визначили призерів чемпіонату України з шашок-64

У Луцьку визначили призерів чемпіонату України з шашок-64. луцьк, вади зору, змагання, чемпіонат, шашки-64, person, clothing, posing, floor, suit, man, group, standing, smile, people. Michael Marino et al. posing for a photo

У Луцьку визначили призерів чемпіонату України з шашок-64. луцьк, вади зору, змагання, чемпіонат, шашки-64

30 березня 2018 року у м. Луцьку відбулось урочисте закриття чемпіонату України з шашок-64 серед спортсменів з вадами зору.

Про це повідомляє Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

У спортивно-оздоровчому комплексі “Адреналін Сіті” потягом 9 днів в інтелектуальному виді спорту демонстрували свої знання та навики учасники із Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Волинської областей. За звання найкращого шашкіста України змагалось 46 людей: 13 жінок і 33 чоловіків.

У Луцьку подібні змагання відбулись вперше. На урочистому закритті змагань учасників чемпіонату вітали: президент спортивної федерації незрячих України Любов Жильцова, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, представник Академії рекреаційних технологій та права Олександр Хриплюк та виконуючий обов’язків начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук. Під час перебування спортсменів у м.Луцьку у них була нагода відвідати Луцький замок та музей Волинської ікони.

Місця призерів здобули:

Серед чоловіків: І місце – Манін Сергій /мс/ Донецька обл. (14 оч. з 18 можливих);

ІІ місце – Фідик Іван /мм/ Львівська обл. (13 оч. з 18 можливих);

ІІІ місце – Пересичанський Володимир /мм/ Полтавська обл. (13 оч. з 18 можливих);

Серед жінок: І місце – Клименко Єлизавета /кмс/ Полтавська обл. (16 оч. з 18 можливих);

ІІ місце – Коржилова-Стеценко Інна /мс/ Харківська обл. (15 оч. з 18 можливих);

ІІІ місце – Мручковська Зінаїда /мс/ Донецька обл. (14 оч. з 18 можливих).

Волинські Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*