У Львові бійці АТО, які втратили кінцівки, змагатимуться в «Іграх Героїв» (ВІДЕО)

У Львові бійці АТО, які втратили кінцівки, змагатимуться в «Іграх Героїв» (ВІДЕО). ігри героїв, person, dance, ground, footwear, physical fitness, clothing, sport, knee, yoga, man. A group of people on a sidewalk

1_07_5_574317ad05afeФото – Влад Содель/Апостроф.

У Львові (за адресою вул Генерала Грекова,1) 19 листопада 2016 року громадська організація інвалідів-воїнів АТО «Пульс життя» проводитиме п’ятий етап Національних змагань «Ігри Героїв». Про це Гал-інфо повідомили організатори.

До змагань залучено ветеранів та інвалідів АТО, а також цивільних осіб з обмеженими можливостями.

Попередні етапи змагань «Ігри Героїв» вже відбулися у Києві, Харкові, Дніпрі та Миколаєві.

«Ігри Героїв» це всеукраїнські кросфіт змагання для поранених воїнів АТО та людей з інвалідністю. Головна мета– психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація наших Героїв, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, мало захищених та соціально вразливих верств населення.

Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з особливими потребами, що їм під силу повернутися до повноцінного життя. Переможці матимуть змогу взяти участь у міжнародних змаганнях разом із особами з інших країн.

Гал-Інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*