У Львові відбулося тестування кандидатів на участь у міжнародних іграх для поранених військових (ФОТО)

У Львові відбулося тестування кандидатів на участь у міжнародних іграх для поранених військових (ФОТО). ігри інвіктус, львів, змагання, поранені бійці, спортивне тестування, ceiling, indoor, person, sport, sport venue. A group of people on a court

У Львові відбулося тестування кандидатів на участь у міжнародних іграх для поранених військових. ігри інвіктус, львів, змагання, поранені бійці, спортивне тестування

У суботу, 21 січня, у Львові відбулось спортивне тестування кандидатів на участь у міжнародних Іграх Інвіктус 2017 року. У відборі взяли участь 28 військовослужбовців з особливими потребами, повідомляє “Zaxid.net”.

Кандидати на участь у всеукраїнських спортивних іграх змагались у стрільба з лука, атлетиці, велоспорті на шосе, пауерліфтингу, веслуванні на тренажері, волейболі сидячи та плаванні.

У Львові проходили тестування поранені бійці з Львівської, Рівненської, Волинської та Тернопільської областей.

Як повідомили ZAXID.NET організатори львівського тестування, військовослужбовці показали високі та середні результати. Усі вони продовжать підготовку до участі в міжнародних Іграх Інвіктус.

Додамо, що Ігри Інвіктус – міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, засновані принцом Гаррі Уельським. Перші ігри відбулись 2014 року в Лондоні. У вересні 2017 року Ігри Інвіктус відбудуться у Торонто (Канада). Українська команда військових вперше візьме у них участь.

Усі фото Мирослава Пархомика/ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*