У Львові відкрили перший мультифункційний майданчик для людей з інвалідністю (ВІДЕО)

У Львові відкрили перший мультифункційний майданчик для людей з інвалідністю (ВІДЕО). львів, мультифункційний майданчик, обмеженими можливостями, параолімпієць, тренування, tree, person, vehicle, land vehicle, sports equipment. A group of people on a court

https://youtu.be/t32fcNTq8ac

Вони доводять, що високий ріст у баскетболі не головне. На щойноствореному мультифункційному майданчику люди з обмеженими можливостями влаштували баскетбольний турнір. Павло не уявляє свого життя без спорту. Хлопець запевняє: фізична особливість не обмежує його. А от майданчику він зрадів, адже це ще одна локація для літніх тренувань.

Люди на візках весь рік займаються спортом у закритих залах. Їм не вдається тренуватися на звичайних майданчиках, адже їзда по асфальту стирає колеса коляски. Та цей майданчик через своє пластикове покриття особливий.

Цей майданчик – перший проект у Львові, створений для людей на візках. Адже параолімпійці на колясках неодноразово довели: у спорті немає обмежень.

Майданчик пристосований для будь-яких видів командного спорту. А от відкрили нову спортивну локацію саме баскетболом. Поряд з людьми на візках, водили м’яч також й здорові львів’яни. Невдовзі планують провести ще ряд змагань з футболу, волейболу, гандболу та естафету.

ПравдаТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*