Українська збірна посідає перше місце в командному заліку паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону

Українська збірна посідає перше місце в командному заліку паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону. ігор жданов, валерій сушкевич, національний комітет спорту, паралімпійський чемпіон, паралімпійські ігри, українська збірна, паралімпійський спорт, smile, person, human face, posing, clothing, indoor, fashion accessory, woman. A group of people posing for a photo

Українська збірна посідає перше місце в командному заліку паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону. ігор жданов, валерій сушкевич, національний комітет спорту, паралімпійський чемпіон, паралімпійські ігри, українська збірна, паралімпійський спортЗа підсумками перших днів змагань паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону, який проходить на Львівщині, збірна України посідає перше місце в командному заліку.

У команди України двадцять вісім нагород з яких: 10 золотих, 10 срібних та 8 бронзових медалей. Україна випереджає команди Німеччини, Франції та Австрії, повідомляє Національний Комітет спорту інвалідів України.

Так, на дистанції 20 км стоячи золото здобув представник України Ігор Рептюх. А у гонці на дистанції 15 км серед жінок в категорії стоячи увесь подіум був українським: золоту нагороду виборола Олександра Кононова, срібло у Юлії Батенкової, третє місце у Людмили Ляшенко. Серед жінок з порушеннями зору на тій же дистанції українки Оксана Шишкова та Ольга Прилуцька вибороли “золото” та “бронзу”.

Міжнародна паралімпійська родина вже відзначила високий рівень організації та проведення Кубку світу у Західному реабілітаційному центрі, який наша держава приймає вперше в історії. У ньому беруть участь понад двісті учасників з 18 країн світу. Україна довела, що має одну з найкращих у Європі баз із зимових паралімпійських видів спорту та здатна приймати міжнародні змагання високого рівня.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов привітав Національний комітет спорту інвалідів України, його президента Валерія Сушкевича та усю паралімпійську команду із цим визнанням та подякував за чудову роботу.

Українська збірна посідає перше місце в командному заліку паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону. ігор жданов, валерій сушкевич, національний комітет спорту, паралімпійський чемпіон, паралімпійські ігри, українська збірна, паралімпійський спорт
Українська збірна посідає перше місце в командному заліку паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону. ігор жданов, валерій сушкевич, національний комітет спорту, паралімпійський чемпіон, паралімпійські ігри, українська збірна, паралімпійський спорт

Фото НКСІУ

Мiнiстерство молоді та спорту України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*