Українські паралімпійці вибороли перше загальнокомандне місце на етапі Кубку світу

Українські паралімпійці вибороли перше загальнокомандне місце на етапі Кубку світу. кубок світу, біатлон, лижні перегони, паралімпійці, інвалід, cycling, person, text, clothing, sports uniform, cyclist, sport, skiing, smile, cycle. A person and text

Українські паралімпійці вибороли перше загальнокомандне місце на етапі Кубку світу. кубок світу, біатлон, лижні перегони, паралімпійці, інвалід

У місті Пхьончхан завершились змагання етапу Кубку світу з лижних перегонів та біатлону серед паралімпійців на яких тріумфальним виступом відзначилася збірна України, інформує УНН з посиланням на прес-службу НКСІУ.

“У прикінцевий день змагань етапу Кубку світу українським паралімпійцям вдалось поставити яскраву крапку, виборовши у біатлоні, середня дистанція, — 1 золоту, 2 срібні та 3 бронзові медалі і, знову ж таки — один із подіумів кубку світу вкотре став українським,” — йдеться у повідомленні Національного комітету спорту інвалідів України.

Зазначається, що за всі дні змагань Кубку світу — 4 п’єдестали були у виконанні українських паралімпійців.

Примітно, що загалом у нашої команди 34 високі нагороди, серед яких 9 “золотих”, 11 “срібних” та 14 бронзових медалей та перше загальнокомандне місце у світі. У найближчих переслідувачів американців — у сумі 13 нагород.

Додамо також, даний етап Кубку світу проходив з 10 по 15 березня на майбутніх олімпійських та паралімпійських спортивних аренах Південної Кореї — 2018.

Сергій Куркович

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*