В Австралії зустріли українську команду “Ігор нескорених”

В Австралії зустріли українську команду “Ігор нескорених”. ігри нескорених, австралія, змагання, зустріч, команда, person, clothing, indoor, group, posing, smile, man, people, standing, human face. A group of people posing for the camera

В Австралії зустріли українську команду “Ігор нескорених”. ігри нескорених, австралія, змагання, зустріч, команда

Українська команда спортсменів-ветеранів, яка сьогодні прибула в Австралію для участі у міжнародних змаганнях “Ігри нескорених”, отримала гучний і теплий прийом у Сіднеї.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щиро вітаю вас в Австралії. Я гордий бути послом країни, яка представлена такими героями – Слава Україні! Слава Героям!”, – сказав при зустрічі команди посол України в Австралії Микола Кулініч.

Привітати нашу команду зібралося майже півсотні українців у національних костюмах з українськими прапорами, гаслами та піснями. Діти місцевих українських шкіл танцювали, громада вручила капітану команди коровай домашньої випічки. Більшість з тих, хто прибув у Сіднейський аеропорт спеціально взяли відпустки на цей день.

“Ми вже третій день поспіль зустрічаємо національні команди, однак такого теплого і урочистого прийому ще не бачили”, – відзначили члени організаційного комітету “Ігор нескорених” у Сіднеї.

Місце розташування української команди підтримки та символа “Ігор нескорених” собачки Коббер стало найбільш відвідуваним цього дня в Сіднейському міжнародному аеропорту.

З українцями фотографувалися всі команди, які прибували цього дня – американці, німці, поляки.

Капітан української команди “нескорених” Сергій Ільницький був розчулений прийомом австралійських українців.

“Ми виходили з очікуванням побачити наш прапор як точку збору команди, а отримали такий теплий і урочистий прийом”, – поділився він своїми враженнями.

Не менш схвильованим був і Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО, колишній учасник української збірної у Торонто Вадим Свириденко, який викликав зацікавленість місцевої преси.

Зустріч, яку влаштували нашим “нескореним” українці Австралії, надихнула учасників і дозволила дещо відволіктися від важкого перельоту та незручностей тривалої подорожі.

Наразі команда, члени родин та офіційної делегації роз’їхалися по своїх готелях аби відпочити і набратися сил для змагань та нових заходів, які запланували для них українська громада та організатори “Ігор нескорених”.

фото: FB

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*