Відкрита реєстрація на участь у відборі в українську збірну на Іграх Інвіктус-2018

Відкрита реєстрація на участь у відборі в українську збірну на Іграх Інвіктус-2018. ігри нескорених, відбір, збірна, змагання, тестування, person, clothing, screenshot, sports uniform, poster, uniform, man, player, human face. A man wearing a uniform

Відкрита реєстрація на участь у відборі в українську збірну на Іграх Інвіктус-2018. ігри нескорених, відбір, збірна, змагання, тестування

Відкрито процес реєстрації на участь у відборі в українську збірну команду Ігор Інвіктус (Ігри Нескорених).

Як інформує Цензор.НЕТ, про це сказано на сторінці проекту у Фейсбуці.

“Хто як святкує Новий Рік, а ми відкриваємо реєстрацію анкет на участь у спортивних тестуваннях для відбору до збірної Ігор Нескорених 2018!

Зареєструватися на відкриті спортивні тестування можуть ветерани та чинні військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які мають посвідчення учасника бойових дій та були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій або в ході миротворчих операцій за участю України.

Збір заявок на відкриті спортивні тестування триватиме з 1 січня по 25 лютого 2018 року.

Реєстрація заявки на відкриті спортивні тестування є обов’язковою для всіх бажаючих стати членом національної збірної у Іграх Нескорених”.

Анкета доступна за посиланням: https://invictusgames.in.ua/become-a-sportsman

Нагадаємо, Треті “Ігри нескорених” відбулися в Торонто (Канада) з 24 по 30 вересня. Турнір об’єднав понад 550 поранених бійців з 17 країн, які змагалися в 12 адаптивних спортивних дисциплінах. Україна вперше взяла участь в цих змаганнях.

Ігри Інвіктус – міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і діючих військових, які стали інвалідами, що відбуваються в різних країнах з 2014 року з ініціативи британського принца Гаррі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*