Військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України продемонстрували вражаючі результати на «Іграх Нескорених»

Військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України продемонстрували вражаючі результати на «Іграх Нескорених». ігри нескорених, ветеран, військовослужбовець, змагання, спортсмен, person, clothing, outdoor, people, man, group, poster, woman, dance, crowd. A group of people standing in front of a crowd

Військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України продемонстрували вражаючі результати на «Іграх Нескорених». ігри нескорених, ветеран, військовослужбовець, змагання, спортсмен

Вчора, 30 вересня, у м. Торонто (Канада) завершилися міжнародні спортивні змагання «Ігри Нескорених» серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань підчас виконання службового обов’язку. У змаганнях вперше брала участь збірна команда України, до складу якої, відповідно до вимог регламенту змагань, залучалось всього 15 спортсменів.

За підсумками змагань команда завоювала 14 медалей, з яких: 8 — золотих; 3 — срібних; 3 — бронзових медалей. Серед переможців та призерів змагань 11 чоловік — це військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, які здобули 7 золотих, 2 срібних та 2 бронзових медалей. Вражаючих успіхів наші спортсмени досягнули завдяки вольовим якостям та відповідальним ставленням до навчально-тренувального процесу. Необхідно також відмітити армійських тренерів, які відповідали за підготовку збірної команди і професійно упродовж року займалися підготовкою спортсменів за їх індивідуальною програмою.

Ми пишаємося нашими військовослужбовцями та ветеранами, їх патріотизмом, мужністю та невичерпаною енергією та готовністю до самопожертвування в ім’я України.

Міністерство оборони України +ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*