Вінничанин із зав’язаними руками виграв чемпіонат з паратхеквондо у США

Вінничанин із зав’язаними руками виграв чемпіонат з паратхеквондо у США. 2019-pan am open, антон швець, сша, паратхеквондо, чемпіонат, smile, clothing, person, human face, sports uniform, posing, medal, man, uniform. A group of people posing for the camera

Антон Швець є кандидатом на Паралімпіаду-2020

Вінничанин із зав’язаними руками виграв чемпіонат з паратхеквондо у США. 2019-pan am open, антон швець, сша, паратхеквондо, чемпіонат

16 червня у Портленді (США) відбувся відкритий чемпіонат із паратхеквондо “2019-PAN AM OPEN”. Це турнір серед тхеквондистів-паралімпійців, тобто бійців із особливими потребами. В змаганнях взяла участь й національна збірна України, повідомляє Vlasno.info.

Очолював синьо-жовту команду старший тренер Сергій Брушніцький із Ладижина (Вінницька область). Одним із лідерів команди був його вихованець Антон Швець, який виступає із зав’язаними за спиною руками.

В командному заліку Україна посіла перше місце. В особистому заліку українці виграли три золота і бронзу. Чемпіоном, як і прогнозувалося, став й наш Антон Швець!

Ладижинець має у своєму доробку й інші перемоги у світових і європейських змаганнях. Тобто, є фаворитом практично на всіх найпрестижніших чемпіонатах.

– Отже, ще один крок до Паралімпіади-2020 зроблено. Вітаю спортсменів із гарним результатом і бажаю швидко “залатати” травми та збиратися на наступний турнір, – каже Сергій Брушніцький.

Михайло Шахов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*