ВОЛЯ вітає національну паралімпійську збірну команду з футболу з перемогою на чемпіонаті світу!

ВОЛЯ вітає національну паралімпійську збірну команду з футболу з перемогою на чемпіонаті світу!. паралімпійська збірна, перемога, футбол, чемпіонат світу, інвалід, person, grass, posing, smile, clothing, group, child, outdoor, young, soccer. A group of people posing for a photo

ВОЛЯ вітає національну паралімпійську збірну команду з футболу з перемогою на чемпіонаті світу!. паралімпійська збірна, перемога, футбол, чемпіонат світу, інвалід

У фінальному матчі Кубка світу з футболу серед паралімпійських спортсменів національна збірна України здобула перемогу над командою з Ірану з рахунком 1:0. Це вже п’ята перемога наших паралімпійців в таких престижних змаганнях.

Компанія ВОЛЯ активно підтримує українську паралімпійську збірну в їх боротьбі за лідерство у світовому футболі. Ми з гордістю вітаємо наших талановитих спортсменів з першим місцем!

Чемпіонат світу з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу проходив в Аргентині з 10 по 23 вересня. Збірна України, перемігши в трьох поєдинках у своїй підгрупі, вийшла у чвертьфінал з першого місця. На шляху до фінальної гри наші спортсмени отримали тріумфальну перемогу в серії пенальті над командою Росії.

“Вірив, що українські паралімпійські футболісти знову стануть чемпіонами світу. Гордий від того, що ми робимо для української держави, для українського народу в цей нелегкий час в історії нашої держави”, – коментує керівник Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич.

Для участі в таких нелегких змаганнях необхідні відповідні умови для наших спортсменів. Компанія ВОЛЯ вже 10 років підтримує Національний комітет спорту інвалідів України. Тому, ми пишаємося, що українські паралімпійці – лідери світового футболу та віримо в їх майбутні перемоги!

Для того, щоб наші абоненти були в курсі усіх новин спорту та особисто вболівали за українських спортсменів, компанія ВОЛЯ пропонує для перегляду такі спортивні канали, як Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosportews та XSport.

ВОЛЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*