Збірна України серед футболістів з обмеженими можливостями виступила на чемпіонаті світу в Мексиці

Збірна України серед футболістів з обмеженими можливостями виступила на чемпіонаті світу в Мексиці. мексика, команда, футбол, чемпіонат світу, інвалід-ампутант, grass, outdoor, playground, football, soccer, person, sports equipment, sport, baseball. A group of people standing next to a football ball

Збірна України серед футболістів з обмеженими можливостями виступила на чемпіонаті світу в Мексиці. мексика, команда, футбол, чемпіонат світу, інвалід-ампутантФото facebook.com/WorldCupAmputeeFootballMexico2018/

Синьо-жовті провели на чемпіонаті світу, який із 28 жовтня по 4 листопада приймав мексиканський Сан-Хуан-де-лос-Лагос, шість матчів.

Збірна України серед футболістів з обмеженими можливостями (інваліди-ампутанти) потрапила до групи D, в якій посіла останнє місце. Наша команда розпочала з поразки від Анголи (0:4), далі поступилася Гаїті (1:2) та Іспанії (0:5).

Втішні матчі за 17—24-е місця також завершилися для українців не найкращим чином. Наша збірна програла Сальвадору (1:3) та Уругваю (2:3), а також зіграла внічию з Коста-Рикою (3:3).

Чемпіоном світу стала команда Анголи, яка у фіналі в серії пенальті обіграла Туреччину. Третє місце посіла збірна Бразилії.

Федерація футболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*